Viikonloppumatka 1. valintakilpailuun Jyväskylään

Kidsit tekivät kauden ensimmäisen kisamatkansa 21.-22.11.2020 Jyväskylän Taitoluisteluseuran järjestämään Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1. valintakilpailuun. Tulokkaiden sarjassa kilpailu oli elementtitapahtuma, jossa joukkueet esittivät kolme elementtiä ohjelmastaan. Kidsit esittivät pivoblockin, piirin ja läpimenon. Kaikki joukkueen luistelijat pääsivät kisajäälle, sillä elementtien välillä oli lupa vaihtaa luistelijoita. Elementtitapahtumassa ei jaettu sijoja eikä julkaistu tuloksia, vaan joukkueet saivat tuomarien palautteen jälkikäteen sähköpostitse.

Kilpailu järjestettiin tiukoilla turvajärjestelyillä. Myös lapsilla oli jäähallissa maskit kaikissa muissa tilanteissa paitsi jäällä, eikä hallille voinut jäädä seuraamaan muiden esityksiä. Siitä huolimatta oli joukkueella hieno kisatunnelma ja hymy herkässä. Myös kisamaskotit saivat debyyttinsä!

Bussimatkat ja hotelliyöpyminen joukkueen kesken olivat varmasti kaikille Kidseille odotettuja ja monelle myös jännittäviä ensimmäisiä kokemuksia. Kaikki sujui kuitenkin mallikkaasti ja seuraavalle kisamatkalle lähdetään jo kokeneina reissaajina.
Matkaan lähdettiin lauantaina ja matkan puolivälissä pysähdyttiin Vierumäelle harjoitusjäälle ja päivälliselle. Sunnuntaina lähdettiin kotimatkalle pian oman kisasuorituksen jälkeen.

Kategoria(t): Kids uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s